HundprodukterHundprodukter

Under kategorin hundprodukter hittar du allt du behöver till din vovve. Här samlar vi alla rekommenderade produkterna från olika återförsäljare så att du enkelt kan klicka dig vidare till respektive produkt. I hundprodukter ingår underkategorierna hundtillbehör, hundleksaker, hundmat, hundgodis, hundförsäkringar samt hundkurser.

Vilka kategorier ingår i Hundprodukter? 

I hundprodukter ingår underkategorierna:

Hundtillbehör:
Här samlar vi en blandning av olika produkter som vanligtvis inte finns med på den regelbundna inköpslistan men som är en självklarhet för alla hem. Det kan exempelvis vara skydd till bilen eller ett nytt koppel. 

Hundleksaker:
Olika hundar tuggar igenom sina leksaker olika fort, och ibland kan det vara välbehövligt med lite nya hundleksaker. Oavsett om det är en vanlig boll eller en rolig utmaning för hunden så hittar du den perfekta leksaken under hundleksaker. 

Hundmat:
Här hittar du både torr- och våtfoder i olika storlekar från olika varumärken.  

Hundgodis:
Här hittar du det du behöver när du vill belöna hunden med lite smått och gott eller om de ska ha något att tugga på. 

Hundförsäkringar:
En hundförsäkring är inte ett lagkrav men ett måste för alla hundägare. Det är också väldigt viktigt att man inte bara stirrar blint på priset utan att man läser igenom villkoren för försäkringen. Tyvärr så händer det att olyckor sker eller att hunden blir sjuk, då vill man vara lugn och säker på att man får all hjälp man behöver för att hunden snart blir bra igen. Under hundförsäkring finner ni alla våra samarbetspartners för hundförsäkringar.  

Hundkurser:
Oavsett om du är en förstagångsägare eller en van hundmänniska så gör det ofta gott med en hundkurs. Oavsett om du vill lära dig något nytt, om du vill att hunden ska lära sig något nytt eller om du bara vill att din nya valp ska lära sig med andra hundar så hittar du ett urval av olika kurser under kategorin – Hundkurser.


Vilka hundprodukter bör man köpa när man köper en hund för första gången? 

Det finns vissa saker man bör köpa när man först får hem sin vovve. Vissa kennlar brukar skicka med ett startkit när man köper av dem, men detta är ingen självklarhet. Vi listar därför de produkter du bör ha när vovven flyttar in för första gången. 

  • Mat- och vattenskål – Den nya valpen måste ha en plats att äta och dricka, se till att skålarna är anpassade efter hundens storlek. 
  • Koppel – Oftast så kan det vara lite knepigt att gå med koppel i början men det är väldigt viktigt att träna redan från start. Dessutom vill man inte att den nya valpen springer iväg på villovägar. 
  • Bajspåsar – Ute på sin första promenad så vill man träna hunden till att utföra sina behov utomhus, detta innebär även att man måste plocka upp efter hunden. 
  • Leksaker – Det kan vara läskigt för en valp att komma till ett nytt hem. Därför är det viktigt att utöver de grundläggande behoven även ha kul med sin nya valp! Det kan även klia när tänder växer fram så en leksak kan med enkelhet användas som ersättning istället för att tugga på möbler och skor. 
  • Hundmat – I början är det viktigt att hunden får i sig rätt näring, det finns därför speciellt hundfoder med extra näring jämfört med vuxna hundar. 
  • Hundbädd – Oavsett om man vill att sin nya bästa vän ska sova tillsammans i sängen eller i sin egna hundbädd så bör de alltid ha sin egen plats för vila. 
  • Hundgodis – Efter några dagar när hunden börjar bli bekväm i sitt nya hem kan man börja träna med sin hund. Det kommer att göra gott för både dig och hunden i längden. Hundgodis är då ett perfekt medel för att göra det enkelt för valpen att förstå.
Läs mer Läs mindre

Frågor och svar hundprodukter

Dogify säljer inte egna produkter, istället väljer vi ut de mest populära hundprodukterna som vi hittar till attraktiva priser.
Önskar du en specifik produkt eller tjänst? Kontakta oss via vårt kontaktformulär här.

Dogify är inte återförsäljare eller producent av specifika hundprodukter och ansvarar inte för returer, garantier, reklamationer eller dylikt. Istället hänvisar vi dig till det företag där produkten köptes. 

Har du några frågor eller funderingar om Dogify eller vill synas på hemsidan? Använd vårt kontaktformulär här eller skicka ett mail till info@dogify.se så återkommer vi inom kort.

Dogify erhåller en provision varje gång någon handlar en produkt eller tjänst via annonslänkarna, det kostar inget extra för dig att använda dessa länkar.