Hundprodukter


Hundprodukter

Din plattform för hundprodukter 

Välkommen till Dogify, en plattform skapad av hundägare, för hundägare. Här hittar ni allt som har med hundar och hundprodukter att göra. Om du är en hundägare eller blivande hundägare som letar efter kvalitativa och pålitliga produkter för din fyrbenta vän, har du kommit rätt. Vår hemsida erbjuder en omfattande samling av hundprodukter från olika märken, för att säkerställa att din hund får det allra bästa.

Varför välja hundprodukter som finns hos Dogify?

Som hundägare vet vi att din hunds hälsa och välbefinnande är av yttersta vikt. Vi på Dogify förstår detta och marknadsför därför endast produkter som vi själva skulle använda för våra egna hundar. Vi vet att det finns en mängd frågor och osäkerheter när det kommer till att välja rätt produkter för din hund, därför har vi samlat en lista med de vanligaste frågorna: 

 1. Vilken typ av hundmat är bäst för min hund?
  När det gäller hundmat, är det viktigt att välja en kost som är anpassad efter hundens ålder, storlek och aktivitetsnivå. Det är även väldigt viktigt att kolla på innehållsförteckningen på det aktuella fodret och välja foder med bra innehåll och som inte innehåller något som din hund är allergisk mot. På Dogify har vi därför samlat ett brett utbud av hundmat som uppfyller kriterierna och som passar de flesta hundar.
 2. Behöver min hund leksaker?
  Ja, leksaker är viktiga för din hunds mentala stimulering och fysiska hälsa. Vi har en rad roliga och hållbara leksaker som kommer hålla din hund underhållen i timmar.
 3. Hur väljer jag rätt sele eller hundhalsband?
  Att välja rätt sele eller hundhalsband är väldigt viktigt för hundens bekvämlighet och säkerhet under promenader. Därför ska man alltid välja ett hundhalsband eller sele som passar hundens storlek, ålder, aktiveringsgrad och syfte.
 4. Vilka vårdprodukter bör jag köpa för min hund?
  Hud- och pälsvård är viktigt för hundens hälsa. Vissa raser kräver mer pälsvård än andra. Pälsvård kan innebära allt från trimning, klippning och bad med eller utan schamponering. På Dogify har vi ett stort antal olika schampon, balsam, borstar och andra verktyg som man kan använda för pälsvård. 
 5. Är det säkert att köpa hundprodukter online?
  Ja, vi har endast valt att samarbeta med seriösa leverantörer som bland annat erbjuder säkra betalningsmetoder och som erbjuder en transparent returpolicy. 

Några av kategorierna som finns på plattformen:

Hundmat och tillskott:
Vi vet att näring är nyckeln till en hälsosam hund. Utbudet av hundmat inkluderar allt från högkvalitativa torrfoder till näringstillskott. Produkterna är utvalda för att stödja din hunds hälsa, oavsett ålder eller livsstil. Här hittar du hundmat.

Leksaker och aktivering:
Mental och fysisk stimulans är viktigt för din hunds mående. Leksakerna och aktiveringsprodukter är designade för att hålla din hund underhållen och mentalt stimulerad. Oavsett om din hund gillar att tugga, jaga eller lösa pussel, finns det något som passar. Här hittar du leksaker.

Vård och hygien:
Hundens hygien är inte bara en fråga om utseende, utan också om hälsa. Utbudet innehåller allt från schampo och balsam till tandvård och kloklippare. Allt för att hjälpa dig hålla din hund ren, frisk och lycklig.

Tillbehör för varje tillfälle:
Från snygga halsband och koppel till bekväma bäddar och transportväskor, här finns alla tillbehör din hund kan behöva. Produkter kombinerar funktionalitet med stil, så att din hund kan se bra ut samtidigt som den mår bra.

Träning och beteende:
Förstå din hunds beteende och lär dig effektiva träningstekniker för att träna på ett passande sätt för dig och din hund.

Vilka hundprodukter bör man köpa när man köper en hund för första gången? 

Det finns vissa saker man bör köpa när man först får hem sin vovve. Vissa kennlar brukar skicka med ett startkit när man köper av dem, men detta är ingen självklarhet. Vi listar därför de produkter du bör ha när vovven flyttar in för första gången. 

 • Mat- och vattenskål – Den nya valpen måste ha en plats att äta och dricka, se till att skålarna är anpassade efter hundens storlek. 
 • Koppel – Oftast så kan det vara lite knepigt att gå med koppel i början men det är väldigt viktigt att träna redan från start. Dessutom vill man inte att den nya valpen springer iväg på villovägar. 
 • Bajspåsar – Ute på sin första promenad så vill man träna hunden till att utföra sina behov utomhus, detta innebär även att man måste plocka upp efter hunden. 
 • Leksaker – Det kan vara läskigt för en valp att komma till ett nytt hem. Därför är det viktigt att utöver de grundläggande behoven även ha kul med sin nya valp! Det kan även klia när tänder växer fram så en leksak kan med enkelhet användas som ersättning istället för att tugga på möbler och skor. 
 • Hundmat – I början är det viktigt att hunden får i sig rätt näring, det finns därför speciellt hundfoder med extra näring jämfört med vuxna hundar. 
 • Hundbädd – Oavsett om man vill att sin nya bästa vän ska sova tillsammans i sängen eller i sin egna hundbädd så bör de alltid ha sin egen plats för vila. 
 • Hundgodis – Efter några dagar när hunden börjar bli bekväm i sitt nya hem kan man börja träna med sin hund. Det kommer att göra gott för både dig och hunden i längden. Hundgodis är då ett perfekt medel för att göra det enkelt för valpen att förstå.

Fördelarna med att köpa hundprodukter på Dogify

Att handla hundprodukter som finns på Dogify innebär att du får tillgång till:

Ett brett utbud:
Vi är helt märkesoberoende och har en omfattande samling av hundprodukter från välkända märken. 

Prisvärd kvalitet:
Vi erbjuder produkter från en mängd olika varumärken med konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Användarvänlig plattform:
Vår webbplats är designad för enkel navigering, så att du snabbt hittar det du söker.

Sammanfattning:
Att välja rätt hundprodukter kan vara avgörande för din hunds hälsa och lycka. De flesta hundarna är i behov av daglig aktivering och hundprodukter underlättar för sådan träning. Dogify är skapat av hundägare för hundägare för att göra processen att hitta hundprodukter enklare. Med ett brett utbud av högkvalitativa produkter och som helt märkesoberoende är Dogify din smidiga plattform för hundprodukter.

Har du några frågor om hundprodukter eller saknas någon produkt?
Kontakta oss via vårt mailformulär så återkommer vi så snart vi kan. Vi är här för att hjälpa dig och din hund att hitta precis det ni behöver. Varma hälsningar från Teamet på Dogify. Kontakta oss här.

Läs mer Läs mindre
Hundprodukter och tjänster

Frågor och svar hundprodukter

Dogify säljer inte egna produkter, istället väljer vi ut de mest populära hundprodukterna som vi hittar till attraktiva priser.
Önskar du en specifik produkt eller tjänst? Kontakta oss via vårt kontaktformulär här.

Dogify är inte återförsäljare eller producent av specifika hundprodukter och ansvarar inte för returer, garantier, reklamationer eller dylikt. Istället hänvisar vi dig till det företag där produkten köptes. 

Har du några frågor eller funderingar om Dogify eller vill synas på hemsidan? Använd vårt kontaktformulär här eller skicka ett mail till info@dogify.se så återkommer vi inom kort.

Dogify erhåller en provision varje gång någon handlar en produkt eller tjänst via annonslänkarna, det kostar inget extra för dig att använda dessa länkar.