Hundsängar


Hundsängar

Dogify – Er plattform för att hitta hundsängar och tillbehör.

Välkommen till Dogify, en plattform skapad av hundägare, för hundägare. Vi marknadsför ett stort antal olika hundsängar. Vi förstår att hundens komfort och sömn är av största vikt, och därför har vi ett stort utbud av hundsängar från olika märken på vår webbplats.

Hos oss kan du hitta den perfekta sängen som passar både din hunds behov och din egen inredningsstil.

Varför ska man köpa en hundsäng till sin hund?

Sömnen är minst lika viktig för hundar som för oss människor. Hundsängar är inte bara en mysig plats för din hund att vila, de har även ett stort antal fördelar som du kan läsa mer om nedan. 

1. Komfort 
Hundsängar är i största allmänhet designade för att ge maximal komfort och stöd till hundar, vilket är särskilt viktigt för hundar som är äldre eller som lider av olika typer av ledbesvär.

2. Lydnad 
Man kan enkelt använda hundsängen som ett redskap när man tränar lydnad. Den fungerar som ett bra ställe att lära hunden plats samt om man vill att hunden ska vara lugn när det knackar på dörren. 

3. Säker miljö
Hundsängen är en säker plats för hunden där den kan vila i lugn och ro utan att behöva flytta på sig för någon annans behov eller känna att den är i vägen. 

Vanliga frågor om hundsängar

Här är några av de vanligaste frågorna om hundsängar som hundägare undrar över: 

1. Vilken storlek på hundsäng ska jag välja?
Välj en säng som är tillräckligt stor för att din hund ska kunna sträcka ut sig bekvämt, men inte för stor då man vill behålla den omfamnande känslan. Många av hundsängarna finns i olika storlekar för att passa olika hundraser och storlek. 

Många hundägare köper ofta en mindre säng till hunden när den är en valp, för att sedan uppgradera till en större när den vuxit ur sin första. Det är ofta fördelaktigt att ha en så kallad valpkorg till en början då det finns en risk att valpen tar sönder sin första korg/säng.  

2. Är det bättre med en hård eller mjuk hundsäng?
Det beror på vad din hund föredrar. Äldre hundar och hundar som har ledproblem kan ibland dra nytta av en säng med mer stöd, medan andra hundar kanske föredrar mjukare alternativ. Vi rekommenderar att man har två olika, vilket både ger hunden möjligheten att välja samt att man själv slipper flytta på hundsängen ifall man vill att hunden ska ligga bekvämt i ett annat rum. 

3. Vad ska man leta efter i en hundsäng? 
Det viktigaste är att fokusera på storlek, typ av säng och att den är av bra kvalitet. Vi marknadsför hundsängar i olika storlekar, former och material för att passa alla typer av hundar och hem. Produkter är även utvalda för att hålla en hög kvalitet och bra hållbarhet.

4. Behöver man göra rent en hundsäng? 
Ja, man behöver rengöra hundsängarna. Man bör dammsuga bädden och tvätta den efter behov. Kolla alltid tvättråden för den säng du vill köpa.

Många av hundsängarna som man hittar på Dogify är lätta att rengöra och underhålla, vilket bidrar till en bättre hygien i hemmet för er och er hund. Följ alltid tillverkarens tvättinstruktioner för bästa möjliga resultat och livslängd på produkten. 

5. Hur ofta bör jag byta ut min hunds säng?
Det beror på bland annat på sängens kvalitet och hur ofta den faktiskt används. En bra hundsäng bör hålla flera år, men om du märker att den börjar tappa formen eller inte längre ger tillräckligt stöd, kan det vara dags att byta ut den.

Valpar tenderar även att skada sina första korgar samt växa ur dem. Därför kan man även behöva ha en valpsäng för att sedan uppgradera till en större. 

Välja rätt hundsäng

När du väljer hundsäng, bör man ha följande i åtanke:

Hundens sovstil
En del hundar gillar att kura ihop sig, medan andra föredrar att ligga helt utsträckta. Välj en säng som passar just din hunds sovvanor.

Material och fyllning:
Tänk på material som är hållbara och lätta att rengöra. För de aktiva hundarna är det extra viktigt att man har en lättskött säng. Minnesskum kan vara ett bra val för hundar som behöver extra stöd.

Placering och design:
Välj en säng som passar in i ditt hem så att du inte plockar undan den på grund av designen. Sängen kan sedan placeras på en lugn, bekväm och trygg plats för din hund.

Fördelarna med att handla via Dogify

På Dogify erbjuder vi:

Ett brett sortiment
Från enkla madrasser till lyxiga bäddar, vi har alternativ för alla smaker och budgetar.

Vi är märkesoberoende
Tack vare att vi är märkesoberoende kan vi marknadsföra många olika typer av hundbäddar från ett stort antal olika leverantörer. 

Prisvärd kvalitet
Leverantörerna erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Sammanfattning
Att hitta rätt hundsäng är en viktig del av att ta hand om hundens hälsa och trivsel. Vi förstår detta och strävar efter att marknadsföra ett stort utbud av högkvalitativa hundsängar som ger din hund ordentlig komfort.

Oavsett om din hund behöver extra stöd eller bara en mysig plats att vila, hoppas vi att du kan hitta den perfekta sängen för dem hos oss.

Avslutande fråga
Vilka är dina viktigaste kriterier när du väljer hundsäng? Vilken är din och din hunds favorit? Dela gärna med dig av dina tankar och erfarenheter för att hjälpa oss att fortsätta erbjuda de bästa lösningarna för din hunds komfort. Kontakta oss här…

Läs mer Läs mindre

Hundsängar

Sidan innehåller annonslänkar

JOYELF Hundsäng
FEANDREA Hundsäng
Bedsure Hundsäng
FEANDREA Hundkorg

Artiklar om Hundtillbehör

Hundprodukter och tjänster

Vanliga frågor och svar

Dogify säljer inte egna produkter, istället väljer vi ut de mest populära hundprodukterna som vi hittar till attraktiva priser.
Önskar du en specifik produkt eller tjänst? Kontakta oss via vårt kontaktformulär här.

Dogify är inte återförsäljare eller producent av specifika hundprodukter och ansvarar inte för returer, garantier, reklamationer eller dylikt. Istället hänvisar vi dig till det företag där produkten köptes. 

Har du några frågor eller funderingar om Dogify eller vill synas på hemsidan? Använd vårt kontaktformulär här eller skicka ett mail till info@dogify.se så återkommer vi inom kort.

Dogify erhåller en provision varje gång någon handlar en produkt eller tjänst via annonslänkarna, det kostar inget extra för dig att använda dessa länkar.