Hundleksaker


Hundleksaker

Din plattform för att köpa hundleksaker och tillbehör.

Är du på jakt efter de perfekta hundleksakerna till din älskade fyrbenta vän? Då har du kommit till rätt plats! Hos oss hittar du ett brett sortiment av hundleksaker från alla möjliga olika märken och leverantörer som garanterat kommer att få din hunds svans att vifta av glädje.

Varför hundleksaker är viktiga för din hund

Hundleksaker är inte bara ett sätt för din hund att ha roligt, de är också avgörande för hundens fysiska och mentala hälsa. Att leka med hundleksaker hjälper till att hålla din hund aktiv, engagerad och stimulerad. 

Det bidrar även till att förebygga beteendeproblem som kan uppstå av tristess eller ångest. Många hundleksaker är designade för att stimulera hundens sinne och fysik, från pusselleksaker som utmanar deras intelligens till tuggleksaker som främjar mun- och tandhälsa.

För hundens alla behov, vi förstår att varje hund är unik. Därför har vi hundleksaker som uppfyller alla behov, från att stimulera mentalt till att hjälpa till med tandvård och fysisk träning.

Stort sortiment av hundleksaker

Stort Sortiment: Oavsett om du letar efter tuggleksaker, aktiveringsleksaker, kastleksaker eller interaktiva hundleksaker, har vi något för varje hund. Utbudet säkerställer att du kan hitta den perfekta leksaken som passar din hunds storlek, ålder och lekstil.

Interaktiva Leksaker: Interaktiva hundleksaker är perfekta för att stärka bandet mellan dig och din hund. De erbjuder inte bara rolig lektid, utan hjälper också till att utveckla hundens intelligens och problemlösningsförmåga.

Tuggleksaker: Tuggleksaker är tillverkade av säkra, hållbara material som inte bara ger timmar av underhållning utan också hjälper till att hålla din hunds tänder rena och friska.

Aktiveringsleksaker: Dessa hundleksaker är utformade för att hålla din hund fysiskt aktiv och mentalt stimulerad. De hjälper till att förebygga tristess och kan användas för att lära hunden nya tricks och färdigheter.

Kastleksaker: Kastleksaker kommer i olika former, storlekar och material. De är perfekta för apportlek och för att förbättra din hunds koordination och kondition.

Hundbollar: Hundbollar kommer i en mängd olika former och syften. Exempelvis passar inte en stor boll för en liten hund och en färglös boll kan vara lätt att tappa bort. Vi rekommenderar att man, utifrån hundens storlek, energinivå och lekstil väljer den boll som passar bäst

Varför välja hundleksaker vi rekommenderar?

Vi förstår att det finns många alternativ där ute när det gäller hundleksaker. Det som skiljer oss från mängden är vår passion för hundens välmående och vårt åtagande att oberoende av märke eller leverantör, endast erbjuda de bästa möjliga produkterna. 

Tips för att köpa rätt hundleksak

Att välja rätt hundleksak kan vara en utmaning. Här är några tips för att hjälpa dig att göra det bästa valet:

Tänk på din hunds storlek och tuggvanor: En stor hund behöver starkare och större leksaker, medan mindre hundar kan behöva mjukare och mindre leksaker.

Variation är nyckeln: Erbjud din hund olika typer av leksaker för att hålla den stimulerand och engagerad.

Säkerhet först: Se till att leksakerna inte innehåller små delar som kan sväljas och att materialet är giftfritt och säkert för din hund.

Vad kostar en hundleksak?

En hundleksak kan kosta allt från några 10-tals kronor till 100-tals kronor och ibland 1000-tals kronor. Oftast beror det på kvalitet, märke och typ av leksak. Vissa väljer att fokusera på hållbara och starka leksaker som håller länge, speciellt för hundar som älskar att tugga. Medan andra leverantörer väljer att sälja billigare och mjukare leksaker men i större volym så att det finns variation hos hunden. Allt beror på hundens behov och förutsättningar.

Beställ era hundleksaker online idag!

Kika runt på vår webbplats nu för att utforska hela sortimentet av hundleksaker. Beställ idag och se din fyrbenta vän bli överlycklig med sina nya leksaker! Tycker du att någon produkt saknas? Kontakta oss här… 

Läs mer Läs mindre

Utvalda hundleksaker

Sidan innehåller annonslänkar

Aktiveringsleksaker

Trixie Flip Board
Trixie Activity Leksak
Planet Dog Orbee
Outward Hound Dog Brick

Apportleksaker

ZEACCT hundfrisbee
Chuckit! Bollskastare
HappyPet Repboll
Chuckit Ultra Ball

Vattenleksaker

KONG – Aqua
KONG – Wubba Wet
FONPOO – Hundboll
Karlie – Boomer Aqua

Hundspel

Nina Ottosson – Hundspel
Nina Ottosson – Hundspel
Jisile – Slickmatta för hund
TRIXIE – Denta Fun Ball

Dragleksaker

Youngever – Set
RIO Direct – Repleksaker
Tuff Pupper – Dragleksak
DINGO – Hundleksak

Hundbollar

Chuckit! – Inomhusboll
JW Pets – Hol-ee
ChuckIt! – Ultra pipande
Petface – Tennisbollar

Tuggleksaker

Nylabone – Fyllbar tuggleksak
Youngever – Hibblet tuggleksak
atopo – Tuggleksak
COZII – Hundtuggleksaker

Pipleksaker

Outward Hound- Plyschorm
Kerbl – Wild Boar
Outward Hound – Hide A Bird
Aggrers – Pipig hundleksak

Repleksaker

Petface – Repleksak
SHARLOVY – Repleksaks kit
Petface – Sladdleksak
VIEWLON – Hundrepleksaker

Mjukisdjur

Petface – Hundmjukisdjur
Rosewood – Cudleez
TRIXIE – Hundmjukisdjur
Posh Paws – Red Clifford

Artiklar om Hundtillbehör

Fler hundprodukter och tjänster

Frågor och svar hundtillbehör

Dogify säljer inte egna produkter, istället väljer vi ut de mest populära hundprodukterna som vi hittar till attraktiva priser.
Önskar du en specifik produkt eller tjänst? Kontakta oss via vårt kontaktformulär här.

Dogify är inte återförsäljare eller producent av specifika hundprodukter och ansvarar inte för returer, garantier, reklamationer eller dylikt. Istället hänvisar vi dig till det företag där produkten köptes. 

Har du några frågor eller funderingar om Dogify eller vill synas på hemsidan? Använd vårt kontaktformulär här eller skicka ett mail till info@dogify.se så återkommer vi inom kort.

Dogify erhåller en provision varje gång någon handlar en produkt eller tjänst via annonslänkarna, det kostar inget extra för dig att använda dessa länkar.