Hundkoppel


Hundkoppel

Din plattform för Hundkoppel.

Dogify – er plattform för hundkoppel

Välkommen till Dogify, en plattform skapad av hundägare, för hundägare. Här hittar du allt du behöver veta om hundkoppel till din hund. Som hundägare vet vi hur viktigt det är att ha ett pålitligt, säkert och bekvämt koppel.

På vår webbplats hittar ni ett brett utbud av hundkoppel för alla typer av hundar och behov, plattformen finns här för att hjälpa dig att hitta det perfekta kopplet för din fyrbenta vän.

Varför är det viktigt med rätt hundkoppel?

Hundkoppel är ett nödvändigt tillbehör för varje hundägare. De håller inte bara din hund säker, men ger också dig också nödvändig kontroll under promenader. Vi förstår vikten av att hitta rätt koppel och att ett koppel inte passar alla och erbjuder därför en mängd olika alternativ:

1. Säkerhet och kontroll
Ett bra koppel erbjuder en balans mellan säkerhet och kontroll. Kopplen är utformade för att ge dig full kontroll över din hund, samtidigt som de är bekväma för din hund men även för dig. 

2. Varierande stilar och material
Oavsett om du letar efter ett läderkoppel, ett flexikoppel eller ett specialdesignat koppel för träning, finns det något som passar dina behov. Utbudet inkluderar koppel av olika material, längder och stilar.

3. Långvarig kvalitet
Vi väljer endast koppel som uppfyller våra höga standarder för hållbarhet och kvalitet. Det betyder att du kan lita på att ditt köp håller länge, även under de mest krävande förhållandena.

Vanliga frågor om hundkoppel

Att välja rätt hundkoppel kan vara förvirrande, men vi är här för att hjälpa. Här är några av de vanligaste frågorna:

1. Vilken längd på hundkoppel är bäst?
Det beror på din hunds storlek och typen av promenader ni gör. Ett kortare koppel ger bättre kontroll i begränsade miljöer som till exempel trottoaren nära bilvägen, medan ett längre koppel kan vara bättre för avslappnande promenader i parken. Oftast har man några olika typer av koppel för de olika användningsområdena. 

2. Är flexikoppel säkra?
Flexikoppel kan vara säkra om de används korrekt. De är bäst för hundar som är ordentligt tränade och passar bäst när man går promenader där det finns gott om utrymme för hunden att röra sig på. Det är även viktigt att man tar hänsyn till andra människor och hundar och inte låter hunden springa runt som den vill. 

3. Hur tar jag hand om mitt hundkoppel?
Olika material kräver olika underhåll. Läderkoppel kan exempelvis behöva oljas eller vaxas och nylonkoppel kan exempelvis tvättas i tvättmaskin. Följ alltid tillverkarens skötselinstruktioner för att nå högst möjliga hållbarhet på er produkt.

Välja rätt hundkoppel

Att välja rätt hundkoppel är viktigt för både din och din hunds komfort.

Tänk på följande när du väljer koppel:

 • Hundens storlek och temperament:
  Större, starkare hundar kan behöva kraftigare koppel, medan mindre hundar kan klara sig med ett lättare alternativ.
 • Promenadvanor:
  Om ni ofta går i trånga eller folktäta områden, kanske ett kortare koppel är att föredra och vise versa för långpromenader i andra miljöer. 
 • Material och komfort:
  Vissa koppel är gjorda av ett mjukare material med vaddering som gör det bekvämt för både hundens hals och för din hand. 
 • Personlig stil:
  Stil är även något man bör tänka på, välj ett koppel som ni trivs bra med, ett som inte bara är funktionellt, utan som också passar din och din hunds stil.

Fördelarna med att köpa hundkoppel på Dogify

På Dogify är vi dedikerade till att erbjuda kvalitetsprodukter och exceptionell service. När du handlar hos oss kan du förvänta dig:

 • Ett brett sortiment av högkvalitativa hundkoppel.
 • Att vi är märkesoberoende.
 • Konkurrenskraftiga priser och produkter som ger värde för pengarna.

Sammanfattning

Att välja rätt hundkoppel är en del av att vara hundägare. Vi förstår detta och strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av hundkoppel för att möta alla behov och preferenser. Oavsett om du letar efter ett kvalitetskoppel för dagliga promenader eller något för specifika ändamål, har vi det du behöver.

Avslutande fråga
Vilka är dina största utmaningar och behov när det gäller att välja rätt hundkoppel? Dela med oss av din erfarenhet så att vi kan fortsätta att förbättra vårt utbud och vår service. Kontakta oss här…

Läs mer Läs mindre

Hundkoppel

Sidan innehåller annonslänkar

TUG 360° trasselfritt
Taglory Hundkoppel
Sweetie Bungee
Flexi New Classic

Artiklar om Hundtillbehör

Hundprodukter och tjänster

Vanliga frågor och svar

Dogify säljer inte egna produkter, istället väljer vi ut de mest populära hundprodukterna som vi hittar till attraktiva priser.
Önskar du en specifik produkt eller tjänst? Kontakta oss via vårt kontaktformulär här.

Dogify är inte återförsäljare eller producent av specifika hundprodukter och ansvarar inte för returer, garantier, reklamationer eller dylikt. Istället hänvisar vi dig till det företag där produkten köptes. 

Har du några frågor eller funderingar om Dogify eller vill synas på hemsidan? Använd vårt kontaktformulär här eller skicka ett mail till info@dogify.se så återkommer vi inom kort.

Dogify erhåller en provision varje gång någon handlar en produkt eller tjänst via annonslänkarna, det kostar inget extra för dig att använda dessa länkar.