GPS till hund


GPS till hund

Dogify – Er plattform för att köpa er nästa GPS till hund.

Välkommen till Dogify, en plattform skapad av hundägare, för hundägare. På denna sida hittar ni GPS till hundar. I en värld där säkerheten för våra fyrbenta vänner är av högsta prio, har vi samlat ett gäng GPS-enheter som gör att du alltid kan hålla ett extra öga på din älskade hund. Oavsett om det är för jakt eller för mer vardagliga situationer. Vår oberoende plattform ger er tillgång till ett stort utbud av produkterna på marknaden, oavsett märke.

Varför ska man köpa en GPS till sin hund?

GPS till hundar är inte bara en teknisk produkt, det kan även vara en livsviktig investering för hundägare. Här är några av de fördelar med GPS-enhet: 

1. Säkerhet och sinnesro
Med en GPS för hundar kan du alltid veta var din hund befinner sig. Detta är särskilt värdefullt om din hund rymmer, går vilse eller springer efter vilt ut från jaktmarken ni jagar på.

2. Aktivitetsövervakning
Många GPS-enheter erbjuder även funktioner för att övervaka din hunds aktivitetsnivåer, vilket är ett utmärkt verktyg för att hålla koll på din hunds hälsa och välbefinnande. Vissa GPS:er, kallade hundpejl, kan även visa om hunden skäller på vilt. 

3. Anpassade säkerhetszoner
En del GPS:er till hundar har funktionen som gör att ni kan ställa in säkerhetszoner, så att ni får en notifikation om er hund lämnar ett visst markerat område. Funktionen är perfekt för exempelvis hundägare som bor nära trafikerade vägar eller i stora, öppna områden.

Vanliga frågor om GPS till hund

När det gäller att välja rätt GPS för din hund, kan det finnas många frågor. Här är några av de vanligaste frågorna om hundgps:

1. Hur fungerar en GPS för hundar?
En del GPS-enheter för hundar använder satellitteknologi för att spåra din hunds position. Det gör att du sedan kan se din hunds position i realtid via en app på din smartphone, dator eller hundpejls handenhet.

2. Är GPS-enheter för hundar bekväma att bära?
Ja, de flesta GPS:erna till hundar är designade för att vara lätta och bekväma för hunden att bära, ofta som en del av ett hundhalsband eller en hundsele.

3. Hur lång är batteritiden på GPS:en?
Batteritiden varierar beroende på modell och märke, men många GPS-enheter för hundar erbjuder flera dagars batteritid, och vissa kan till och med hålla i veckor på en enda laddning. Kolla alltid detta på den produkt du är intresserad av. 

Välja rätt GPS till din hund

När du väljer en GPS för din hund, bör du tänka på följande faktorer:

 • Batteritid och täckning:
  Se till att enheten har tillräcklig batteritid och bra täckning i ditt område.
 • Storlek och komfort:
  Välj en enhet som passar bekvämt på din hunds halsband eller sele.
 • Extra funktioner:
  Tänk på om du behöver extra funktioner som aktivitetsövervakning eller anpassade säkerhetszoner.
 • Användningsområde:
  Beroende på om du planerar att använda GPS:en inom jakt eller något annat syfte bör du även anpassa inköpet utefter detta. 

Fördelarna med att köpa GPS till din hund på Dogify

När du väljer att köpa GPS till din hund på Dogify, har vi:

 • Ett brett urval av GPS-enheter:
  Vi har en omfattande samling av GPS-enheter för hundar, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din hunds storlek och dina specifika behov.
 • Vi är märkesoberoende:
  Därför har vi endast valt att marknadsföra seriösa leverantörer som bland annat erbjuder säkra betalningsmetoder och som erbjuder en transparent returpolicy.

Sammanfattning
I en värld där våra husdjurs säkerhet är största prio, är en GPS för hundar inte bara en lyx, det kan även vara en nödvändighet. Vi förstår detta och strävar efter att marknadsföra de bästa och mest pålitliga GPS-lösningarna för din hund. Vare sig du bor i en stadsmiljö eller på landsbygden, kan våra GPS-enheter ge dig sinnesro och säkerställa att din hund är säker.

Avslutande fråga
Vilka är dina specifika behov och önskemål när det kommer till att välja en GPS för din hund? Dela gärna med oss av dina tankar och erfarenheter för att hjälpa oss att fortsätta erbjuda de bästa lösningarna för din hunds säkerhet. Kontakta oss här…

Läs mer Läs mindre

GPS till hund

Sidan innehåller annonslänkar

Tractive Hund-GPS
Kippy EVO
Tractive XL Hund-GPS
AirTag Halsbandshållare

Artiklar om Hundtillbehör

Hundprodukter och tjänster

Vanliga frågor och svar

Dogify säljer inte egna produkter, istället väljer vi ut de mest populära hundprodukterna som vi hittar till attraktiva priser.
Önskar du en specifik produkt eller tjänst? Kontakta oss via vårt kontaktformulär här.

Dogify är inte återförsäljare eller producent av specifika hundprodukter och ansvarar inte för returer, garantier, reklamationer eller dylikt. Istället hänvisar vi dig till det företag där produkten köptes. 

Har du några frågor eller funderingar om Dogify eller vill synas på hemsidan? Använd vårt kontaktformulär här eller skicka ett mail till info@dogify.se så återkommer vi inom kort.

Dogify erhåller en provision varje gång någon handlar en produkt eller tjänst via annonslänkarna, det kostar inget extra för dig att använda dessa länkar.